Annons:    
 
     
NOSTALGIAFTON
Hem
Gästbok
Media/pressklipp
Datum & tider
Karta
Väder
Badplatser
Bo i Vadstena
Ät gott i Vadstena
Frågor & Svar
Statistik
The HubCaps, Vadstena

  2018 bjuuder på en speciell trädinstallation!
Trädet, som barnen dekorerade i vintras, står placerat i den parken som ligger mellan slottet och centrum. Gå bara in mot centrum så kan du inte missa!

  Välkommen till Vadstena
Den 24 maj, 2017, drar vi igång årets sommar här i Vadstena och alla som kan, vill och har möjlighet är välkomna att fira med oss!
Ta med det finaste du har, om det så är man, kvinna, barn, bil, MC eller helikopter! :-)

  Tre, två ett! Nu kör vi 2016!!
På onsdagen den 25 maj kan chansen för stor folksamling runt slottet vara överhängade! Det vackra vädret, HubCaps och massa biltokiga gör alla sitt bästa för att bidra till den varma stämningen! Om du vill, så ses vi!!

  Glad påsk!
Med lite tur ses vi på Elmia! Kanske inte i hallen, men väl på parkeringen! Inget är omöjligt! Om ovädret lyser med sin frånvaro kan det bli en fin påsk, 2016!

  Dags att polera ögonstenen!
Den 27 maj står Hub Caps på scenen och rockar loss som bara Hub Caps kan! Välkommen att gunga med! Äntligen en vettig anledning att äta varm korv! :-) Vädrets makter rår man inte över. Det blir som det blir.

  Majpremiär 2014!!
"Juni, juli augusti" börjar redan den 28 maj 2014! Dags att putsa topplocket och styra kosan till den Svenska metropolen med de vackra kvällarna som i andra sammanhang även går under namnet Vadstena!

  Äntligen sommar 2013!!
Då var sommaren äntligen här! En spännande start på en ny säsong! Detta året firar vi lite extra... men mer om det senare i sommar! hur som helst, skönt att vara igång i alla fall!

  Premiär 2013!
Den 29 maj är det dags för årets första Nostalgiafton. Vi hoppas givetvis på vackert väder och massor av folk! Bara att komma och ta del av detta etablerade folknöje! Väl mött i vackra Vadstena!

  Välkommen sommaren!
2013, maj -- Nu börjar värmen göra sig påmind efter en ovanligt kylig vår. Dags att se över ögonstenen inför sommarens övningar!!

  Marknad vid slottet!
Nytt för 2012 är att det blir marknad vid magasinet vid slottet varje onsdag. I och med detta hoppas vi att en ny tradition är inledd och där med en del av utvecklingen av Nostalgiafton och Vadstena som stad.
Vi ses och du är med och skriva historia! :-)

  HubCaps den 25:e augusti!
Extra!! HubCaps spelar på årets sista onsdag 2010.
Det numera rätt välkända rockabillybandet från Vadstena spelar och underhåller på gräsmattan vid slottet!
Väl mött alla nostalgi-diggare! Alla andra också! :-)

  Nu också på Facebook! :-)
Nu finns en sida även på Facebook. Klicka här för att anmäla ditt intresse!

  2 juni - 18 augusti, vi ses!
Vissa saker förändras aldrig och det är ju tur det! Hur skulle det vara med en sommar utan varm korv i Vadstena!? :-) Välkommen till en nostalgisommar utan överraskningar, men lika trevligt varje onsdag!

  3 juni -- premiär 2009
Dags att polera lacken, fylla tanken och fara till Vadstena för lite skön och härlig sommarnostalgi! Den 3 juni är det premiär med rockabilly kompisarna i The HubCaps! Väl mött!

  2009 Här kommer sommaren!
Nu är sidan uppdaterad med aktuella datum inför 2009.

  2007 -- nu våras det för nostalgi!
"Gräset är grönare på andra sidan." Ja, ännu är gräset grönare, som på denna bilden från förra året! Väl mött varje onsdag i juni, juli, augusti!! Start onsdagen den 31 maj.

  VM i Helsingfors & regnvarning!
2005-08-10 -- Regn hela dagen men inte på kvällen! Konstigt... men vackert, oväntat och trevligt! Kanske var det tusen personer som styrt kosan till vällfärdsstaden för ännu en afton i nostalgins tecken!

  Kallt & klart!
2005-08-03 -- Regnvarning och Skenninge Marken höll besökarna på behörigt avstånd. En och annan stammis gjorde den traditionella onsdagsrundan, men många valde andra aktiviteter.

  Varm stämning, sval väderlek!
2005-07-27 -- Den sista onsdagen i juli bjöd på solsken, blå himmel och aningen svalare väderlek. Den oväntat stora publiken kunde blanda annat bevittna årets första sjösättning i vallgraven på en onsdag mellan kl. 18-21!

  Regnvarning... men regnfritt!
2005-07-20 -- Järnvägsföreningen kör i samma spår, men ser över underlaget! :-) Det var mörka moln på himlen och mycket muller. Men muller av den trevligare tonarten från både hojar och bilar!GÄSTBOKEN
Kaos vid sjömagasinet (11541)
Några bra länkar för Nostallgibesökare. (11040)
Lite roliga länkar som ev kan passa... (10650)
Dennis and the Rocktones (11459)


PRESSKLIPP
Nostalgin rullar in i Vadstena
Bildextra: Premiär för nostalgiafton
”Tjolla” körde och Corren njöt
Dag hittade bilen hos frissan
Full fart framåt för The Hub Caps
Mycket folk på nostalgikväll
 
View My Stats

  
treord